Dagboek

Aantal berichten: 219
Ga naar:   

vaderdag

19 juni 2022

dagboekverhaal volgt later

clubkampioenschappen turnen

18 juni 2022

dagboekverhaal volgt later

dikke vette pech

17 juni 2022

Lieve Fleur na 2 jaar weinig activiteiten op school, heb jij uitgerekend deze week die vol met leuke dingen is gepland (sportdag, schoolreis en een turnwedstrijd) zelf corona. cryingcrying Echt om te janken dit! Geen idee hoe je er aan bent gekomen, maar we zitten er wel mooi mee. Gelukkig ben je niet echt ziek geweest. Je hebt 2 dagen hoofdpijn gehad, waarvan je 1 dag nog gewoon naar school bent geweest omdat we er helemaal niet stil bij hebben gestaan dat het corona zou kunnen zijn. Jochem was vorige week wel snotterig en heeft 2x getest omdat we een afspraak hadden.

Maar die waren beide keren negatief. Wel heeft hij ook een dag flinke hoofdpijn gehad dat hij eerder naar huis is gekomen. Later deze week zei je dat je in de klas naast Lynn zit en die was vorige week flink aan het hoesten en snotteren. Dus misschien heb je het zo gekregen. We zullen het helaas nooit weten. Je bent er gelukkig niet heel ziek van geweest en het was prachtig weer dus je bent vooral lekker buiten geweest. 

Begin de week heeft juf Veronique met je gebeld, ze vond het zo ontzettend sneu voor je. Ze heeft er voor gezorgd dat er wat schoolwerk afgegeven werd voor je zodat je wat thuis kon doen. En ze heeft geregeld dat juf Andrea wat extra berichtjes zou doen voor jou met sportdag en schoolreis, met goedkeuren van jou. Zoals foto's en een filmpje sturen. Met sportdag heeft de juf verschillende foto's geplaatst op parro. Met schoolreis ook en voor vertrek heeft ze een filmpje gemaild dat iedereen nog wat tegen je zegt, echt zo lief. Tussendoor heeft ze verschillende foto's door gestuurd zodat je een beetje mee kon genieten. In de loop van de dag kreeg mama bericht van de juf dat Nina vandaag of morgen een cadeautje voor je af zou geven namens de klas. Echt zo lief dat er aan je gedacht word. 

De regels wat corona betreft zijn zoals altijd weer onduidelijk. We gingen er vanuit dat je 5 dagen in quarantaine moest. Maar blijkbaar mag je als je geen klachten hebt, 24 uur later uit quarantaine. Dus achteraf gezien had je gewoon mee gemogen op schoolreis. surprise Maar dat is achteraf. Je hebt echt mega gebaald en heel wat tranen gelaten, wat mama helemaal begrijpt want zo ziek was je niet. Normaal gezien was je gewoon naar school gegaan. Je kon en mocht 2 jaar door corona niet op schoolreis en nu mag je weer en heb je zelf corona. Echt dikke vette pech dit! crying

schoolfotograaf

10 juni 2022

Vandaag kwam de schoolfotograaf bij jou Fleur. Begin van de week hoorden we dat het een witte achtergrond zou zijn met een soort kruk waar je op moesten zitten. Dus mama is op zoek gegaan naar kleren die goed afstaken bij de achtergrond en die ook mooi kleurden bij je gezicht. Je hebt best al een lekker bruin kleurtje maar dan moet je geen felle kleur kleding pakken. Je staat altijd goed met lila maar daar had je alleen een shirt van met een grote print en dat vind mama niets voor de foto. Dus is het een zacht roze shirt geworden. Mama mocht zowaar wat met je haar doen. Sinds dat je haar geknipt is, doet mama eigenlijk niets meer aan je haar. En je hebt of een lage staart in of je haren los. Vandaag heeft mama een diadeem opvlecht gedaan zodat je wel je haar los kan dragen maar het niet in je gezicht hangt. Je vertelde gisteren dat je als eerste aan de beurt waren omdat juf Veronique speciaal langs kwam voor de groepsfoto. Dus mama heeft ook nog wat lippenstift bij je opgedaan. Je zag er prachtig uit. Mama vind het ook wel leuk dat er gewoon weer een normale groepsfoto gemaakt werd. Vorig jaar waren het allemaal aparte portretfoto's van iedereen die op een grote foto stonden. En het jaar daarvoor had meester Martijn een groepsfoto gemaakt. Nu moeten we ongeveer 3/4 weken wachten voordat we het resultaat van de foto's kunnen zien. 

schooldisco

03 juni 2022

Jochem jij had voor het eerst een schoolfeest sinds je op Scheldemond zit. Vorig jaar kon en mocht er nog niets vanwege corona. Vandaag was er voor de klassen 1-4 een neon party (disco) georganiseerd. Het was nieuw voor je dus je was niet gelijk heel enthousiast. Je kon vanaf woensdag al kaartjes kopen en je hebt tot de laatste dag gewacht. En dan zei jij nog dat je het kaartje gekocht had omdat het van ons moest. surprise Je moest helemaal niets van ons. Mama had alleen maar gevraagd of je nu wel of niet naar de disco ging. Maar daar kregen we steeds geen duidelijk antwoord op. Dus bleef mama vragen of je nu wel of niet een kaartje had gekocht. Je moest niets van ons. Vanavond was je ook niet bepaald enthousiast. Tijdens het avondeten zat je al steeds te zuchten en was je sjagrijnig. Toch een beetje het onbekende voor je denk ik. De disco begon om half 8 en je had rond die tijd ook met vrienden afgesproken bij school. Eigenlijk had mama je vrij snel terug verwacht. Maar de disco duurde tot 11 uur en je kwam pas om kwart over 11 thuis. Dus je was tot het einde gebleven. En je had het gelukkig naar je zin gehad. Hopelijk volgen er nog veel meer leuke schoolfeestjes voor je.